Jako alternatywę dla naszych obecnych ósemek na prawej stronie (czyli Altintopa i Schweinsteigera) mimo wszystko bym go widział. Przy czym, jesli Hamit odnajdzie swoją dyspozycję z EURO'2008, byłby tu dla mnie faworytem. Plus van Bommel jest z pewnością lepszą alternatywą na wypadek absencji Tymo niż kolejny z naszych cudownych wychowanków tj. Ottl.Metal pisze:Mark po prostu nic ma nic dobrego do zaoferowania.
Rzuć linka, bo jakoś nie widzę newsa. Co do Bastiana, to już tyle na ten temat pisałem, że nie chcę poruszać jego wątku. Dla mnie fakt wywyższania tego kolesia jest tylko przykładem słabości obecnego Bayernu. 8-10 lat temu nie miałby prawać siedzieć nawet na ławceMetal pisze:O Mancinim plotki pojawiły się już dziś.
Diego chciał przede wszystkim kasy - nie wiem tak na 100% czy chciałby do nas przechodzić. Zresztą cyrki z jego ojcem świadczą o tym, ze tylko chcieli wykorzystać FCB do podbicia stawki od Juve. Faktem jest, że mając go w garści moglibyśmy spokojnie puścić Ribery'ego. Ale nie ma co już gdybać o Diego. Natomiast boczny obrońca to pozycja jaka po prostu musi być wzmocniona i Hoeness straci chyba wszelki kredyt zaufania u fanów, jeśli nie doprowadzi do znaczącego transferu w tym zakresie. Jesli uważa, że wystarczy nam Goerlitz (koleś, który przegrał rywalizację na tej pozycji z Celozzim, do niedawna amatorem BayernuMetal pisze:Obrona wygląda po prostu słabo. Byłby Jansen i problem by nie istniał. Do tego doszedłby ten Braafheid i już to wygląda jakoś sensowniej. Ciekawe dokąd zmierza Hoeness i reszta włodarzy. W BL gra tylu świetnych graczy, a my zamiast nich kupujemy jakiś przeciętniaków. Pomoc z Diego była moim marzeniem, ale po co się interesować graczem, który od kilku lat pokazuje, że jest graczem wielkiej klasy i chciałby do nas przejść.