Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
ycu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 67

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: ycu » 17 lip 2009, 13:28

jestem jak najbardziej za trasnferem zlatana, spełnia wszystkie nasze potrzeby. od eto'o różni się tylko jednym - nie ma naturalnego talentu znajdowania się w odpowiednim miejscu i odpowiedniej porze, ale wydaje mi się, że jego kreatywność, technika i przede wszystkim warunki fizyczne idealne się wkomponują i uzupełnią umiejętności pozostałej części drużyny. w ćwierćfinale tegorocznej LM zwróciłem uwagę (nie tylko ja), że ibra wygrywa po prostu wszystkie pojedynki powietrzne. dodając jego akrobacje zwiększymy jeszcze bardzo wachlarz zagrań, co wydaje się niesamowite. zlatan na środku będzie miał też multum okazji do asystowania schodzącym henry'emu i messiemu, które to kombinacje również często były widoczne już za eto'o. dodatkowo, jak dosłownie wielka postać, będzie pozwalał na słanie dużej ilości piłek na niego podczas oblężenia pola karnego, tak znanego kibicom barcelony; a oprócz kolokwialnego wykorzystywania tych sytuacji, może zaskakiwać zagraniem, o czym mówiłem już wcześniej. 100% tak.

guardiola wraz z oddaniem reszty zawodników utemperują charakter ibry, wierzę w to :)

Wróć do „Hiszpania”