Dla mnie nie wiem gdzie Milanowi jest dalej sczegolnie gdy z Interu odejdzie Ibra .myhalek_acm pisze:Czy ja gdzieś napisałem, że wygramy ? Mamy obecnie równorzędnego rywala w postaci Juventusu, który porządnie się wzmocnił. Po prostu wykluczyłem w oparciu o obserwowalne wskaźniki, że Milanowi daleko do tych drużyn. Co więcej w najbliższym czasie nic się nie zapowiada zmiany tego stanu rzeczy. I dobrze. Nauczycie się pokory.
Z transferow Juve tylko Diego uwazam za wzmocnienie , Cannavaro w ostatnich latach sie osmiesza a Felipe Melo jest w reprezentacji Brazylii ze wzgledu tylko iwylacznie na Dunge pozatym jest to zwykly rzeznik z ogorkiem zamiast mozgu ktory pauzuje przez pol sezonu za kartki ,wielkie mi wzmocnienie.W trzon zespolu i tak bedize taki sam a w zeszlym sezonie jakos duzo lepsi od Milanu nie byli gdzie nie bylo polowy skladu i Kaka ktory kopal sie w czolo .
Sam się ośmieszasz Cannavaro był podstawowym zawodnikiem Realu i nie widze w tym nic do ośmieszenia...
a co do Felipe to powiedz wprost ,że zazdrosny jesteś bo Milan nie przeprowadził dotąd w tym okienku takiego transferu...
nie było połowy składu Milanu? skoro tak to o Juve można powiedzieć ,że nie było prawie całego pierwszego składu...