Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 20 lip 2009, 15:37

Nie rozumiem jedynie dlaczego Milan nie oddał Pirlo , który jest zupełnie bez formy a również przejada niemałą pensję
Bo nikt za niego nie złożył oferty :?: Przy odpowiedniej ofercie zostałby szybciej sprzedany niż "należacy do Jezusa"

Nie wiem skąd te prognozy że Milan od kilku lat sie stacza i że w tym roku bedzie największe dno.Aż tak nie lubicie ekipy Rossonerich :roll: .Od kilku lat sie staczyamy a w przeciągu ostatnich 6 lat graliśmy 3 razy w finale LM, 2 razy ją zdobyliśmy osiągneliśmy również jeden półfinał.W 2004 zdobyte zostało scudetto i tu można szukać chyba tylko tego upadku Milanu.Jednak w po tym bycie dwa razy za Juventusem to chyba nie wstyd.W ostatnim sezonie mamy tyle samo punktów co 2 Juve i co to też staczanie sie w dół :?: Po tym jak odszedł Kaka zauważyłem że nie którzy bez niego Milan widzą gdzieś chyba w okolicy 10 miejsca w lidze i nie wyjście z grupy.Wiem że Polacy z natury są ludźmi którzy popadają od skrajności w skrajność ale spokojnie Milan był, jest i bedzie WIELKI :!:

Co do transferów.Nikt nie bedzie płacić za Fabiano oczekiwane 20 milionów Euro.Sevilla zeszła z ceny ale to wciąż mało.To co powiedział dzisiaj Leonardo bardzo mi sie podobało.Powiedział że nie ma sensu kupywać piłkarzy po to tylko żeby wydać pieniądze.Zawodnicy powinni odpowiadać potrzebom i nie powinno sie za nich przepłacać.W przeciwnym razie to nie ma sensu.

Aha i jeszcze jedno od kiedy to Huntelar był naszym celem transferowym :?: Z tego co ja wiem Leo jak i Łysy zawsze widzieli w składzie najpierw Dzeko gdzie Wolfsburg zablokował transfer a teraz Fabiano.Mam nadzieje że kluby sie dogadają bo takiego zawodnika o takiej charakterystyce nam trzeba a dostepny jest praktycznie tylko on.

Wróć do „Włochy”