Jeżeli nie opanuje się to jego kariera w Mediolanie szybko się skończy.Ma idealnego nauczyciela, gdyż od Nesty powinien się sporo nauczyć.gilardino11 pisze:Onyewu przy bramce mógł sie zachować lepiej ale widać było że chłopak jest na maxa zestresowany i trzeba dać mu kilka sparingów.
Nie ma co ukrywać. Ma swój wiek, ale widać że każda akcja Milanu musi przez niego przejść. Szkoda, że jego strzał z pierwszej połowy z ok 30 m minął bramkę.gilardino11 pisze:W pomocy bardzo podobał mi sie Seedorf.
Dawno nie widziałem Super Pippo w akcji i powiem szczerze, że miło się patrzyło na jego... gestykulację, mimikę, grę na pograniczu spalonego. Tak samo jak 10 lat temugilardino11 pisze:Inzaghi na swoim poziomie strzelił bramke w kolejnym meczu i komentarz jest zbędny.
Może Ci się narażę, ale odkąd Ronnie spuścił z tonu w Katalonii to od niego wymagam o wiele więcej. Początek beznadziejny, strata za stratą, potem częściej grał do tyłu niż do przodu i z czasem zaskoczyło. Cóż wolne wykonywał pięknie, ale nie oszukujmy się. Daleko mu z formą do Ronniego sprzed lat. Oby nie żartował z tą ochotą i ambicją.gilardino11 pisze:No i Ronnie.Pierwsze kilkanaście minut bez szału dużo strat chciał przejmować inicjatywe w środku ale średnio mu to wychodziło natomiast z biegiem czasu było co raz lepiej.
A tak ogólnie to zaskoczony jestem ilością młodzieży jaką Leonardo sprawdza. Zigoni - chłopak ma pojęcie i jak się nie zagubi to zrobi karierę. Szkoda że w doliczonym czasie przestrzelił w tak znakomitej sytuacji.