Liga Angielska - Tu walka będzie zacięta, a wytypować trudno, bo za dużo jest znaków zapytania. Jak sobie poradzi ManUtd z nowymi zawodnikami? Jak Ancelotti poradzi sobie w Anglii? Jak to możliwe, że Liverpool tak dawno nie wygrał mistrzostwa? Jak Arsenal zamierza wygrać mistrzostwo kupując Vermaelena? Kiedy ManCity zauważy, że ma w kadrze samych napastników? Ja tym razem stawiam na The Reds, ale trzymam kciuki za Kanonierów.
Liga Hiszpańska - wolałbym Barcę, ale boję się, że to okienko jednak mogło naprawdę wykoksić Real. Barca z Ibrą będzie praktycznie nie do złamania, ale Albiol to Albiol jednak. Stawiam na ... Barcę? Tak, niech będzie Barcelona.
Liga Niemiecka - wątpię, by Wolfsburg powtórzył sukces, a Bayern też długo bez mistrza nie wytrzyma. Więc mój typ - Bayern.
Liga Holenderska - Liczę na Ajax, bo zwykle to z nimi sympatyzowałem w Eredivisie, ale Alkmaar może moje nadzieje złamać. W każdym razie stawiam Ajax.
Liga Polska - Legia PANY!
Liga Włoska - normalnie oczywiście powiedziałbym Juventus, ale gdybym miał postawić kasę, to jednak Inter, nawet bez Ibry, wydaje się bardzo mocny. Ale skoro zakłady nie są na pieniądze - Juventus ;d
Liga Francuska - Olympique Marsylia - w końcu mają Lucho! <3
Liga Portugalska - FC Porto - trochę piłkarzy ubyło, ale kto tam z nimi miałby walczyć?