To już pytanie do moich rodziców, bo pesymistą jestem od zawsze, z małymi przerwamiMentor pisze:Generalnie za dużo narzekania krzychuNarzekanie na Czychryńskiego, narzekanie na problemy Milito, narzekanie na brak transferów, narzekanie na finanse... skąd tak pesymistyczne podejście?
Tyle ile będzie trzeba, ale nie tyle ile zażyczyć może sobie ewentualnie drużyna, z którą chcemy dokonać transakcji. Bo Laporta nie jest głupi i nie będzie płacić jakichś mega pieniedzy, co już pokazał, że jeśli kasa ma być ogromna, to wprowadza się do deala jakichś zawodników na wymianę. Bo ja uważam że ci ciekawi piłkarze, o ktorych napisałeś, którzy mogą znajdować się w ligach europejskich, to nie jest jednak poziom, który gwarantowałby coś ekstra, a gracze z ławki to właśnie według mnie muszą mieć. Tak jak kiedyś byli nimi Henka, czy wchodzący powoli do drużyny Iniesta. Gdyby byli naprawde tacy do wyjęcia, to już byśmy o ktorymś usłyszęli, bo jaki mają interes gazety w tym, aby nie pisac o takich sensacjach? Może coś sie jeszcze pojawi i życze tego sobie i Wam, bo kadra musi być dłuższa i bardziej wartościowa (bluźnię bo jak tu jeszcze więcej wartościMentor pisze:Nie rozumiem też dlaczego mielibyśmy kończyć zakupyDla mnie transfer Ibry za takie pieniądze to właśnie znak, że możemy wydać tyle ile będzie trzeba na transfery.