Nie wiem co tam jest ostrego. Zanetti jest pewniakiem bo: jest grajaca legenda, kapitanem, przywodca mentalnym, płucami zespołu i z 99,99 procentowa pewnościa mozna przyjac że w tym sezonie dalej bedzie utrzymywał forme. Naprawde dziwie sie jesli nie rozumiecie o czym pisze? Zanettiego nie obejmuje nawet rotacja. Odnosnie starego czy nowego Interu - wydaje mi sie że Mourinho jest raczej konsekwentnym trenerem i jesli liczyc na jakies zmianey to raczej nie w personaliach (poza nowymi graczami) a w założeniach taktycznych i mentalnych. Przynajmniej mi sie tak wydaje.
Z Cassano jest tak, że rozegrał swietny sezon w Dorii, a w kontrakcie ma ponoc klauzule 18 milionów euro. Czyli niewiele, a jego agent twierdzi że mozna pomniejszyc ja zawodnikami, których ponoc chce Sampdoria a Inter chce sie pozbyc (Mancini lub Suazo). Na rynku pozostalo niewielu rozgrywajacych (sam Mourinho twierdzi że Hleb bedzie naszym) wiec jesli gdzies mamy szukac wirtuozerii, łamania schematu, kretywności, ostatnich podan to Antonio wydaje sie najlepsza opcja. Fakt jest troche ryzyka, ale Cassano powinien skorzystac, z byc moze, ostatniej oferty wielkiego klubu. Czy Inter go naprawde chce? Nie wiem.