Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Salas11 » 26 lip 2009, 11:17

RealFan, rozumiem że La Liga jest bardziej efektowna, gra się szybciej i strzela więcej, ale wyluzuj z tym "starym dobrym Interem". Może i nie gramy zbyt efektownie, ale na nasz zespół nie ma mocnych od trzech lat, a i w międzyczasie potrafimy zniszczyć Romę 4:0 na Olimpico. W moim drzewku każdy grałby na skrzydłowych? Jeśli piszesz o moim 4-1-2-1-2, to już Cię przestaję rozumieć. Logicznym jest fakt, że w przypadku takiego ustawienia pan na pozycji AMF będzie rozprowadzał piłkę we wszystkich kierunkach. Do napastników, na skrzydła, czasem cofnie i zwolni. To ma być kreator gry. Oczywiście moje ustawienie jest jedynie zachcianką. Nie powiedziałem że Mourinho tak zagra (a przebąkiwał coś o takiej właśnie taktyce jakiś czas temu) Ja się zabawiłem w ustawianie Interu, tak jak wysnułem tezę o ściągnięciu Robbena w przypadku sprzedania Manciniego. Czysta abstrakcja (przynajmniej na razie)
Co do Cassano, bo chyba o niego Ci chodziło - tak, jest coś na rzeczy, są słuchu o zainteresowaniu Interu. Nie miałbym nic przeciwko, bo to typ zawodnika, który na boisku potrafi zrobić różnicę, co już nie raz pokazał. Pytanie czy uda się go wyrwać, poskromić (choć Włoch ostatnio się uspokoił) i wpasować w drużynę.

Wróć do „Włochy”