Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 26 lip 2009, 13:54

Wobec takiego pesymizmu i braku wiary jestem bezradny. Nie będę tłumaczył, że jeżeli będziemy potrzebować jakiegoś zawodnika do uzupełnienia kadry to możemy go ściągnąć. To tak jakbym udowadniał, że nie jestem wielbłądem.
krzychu212 pisze:Bo ja uważam że ci ciekawi piłkarze, o ktorych napisałeś, którzy mogą znajdować się w ligach europejskich, to nie jest jednak poziom, który gwarantowałby coś ekstra, a gracze z ławki to właśnie według mnie muszą mieć.
Yyy?

Coś ekstra to chyba muszą mieć gracze pierwszoplanowi :> Czy może coś innego miałeś na myśli?

Co ekstra mieli Toure czy Keita?
krzychu212 pisze:Gdyby byli naprawde tacy do wyjęcia, to już byśmy o ktorymś usłyszęli, bo jaki mają interes gazety w tym, aby nie pisac o takich sensacjach?
Ehhh :/

Sensacjami są transfery bardzo znanych piłkarzy. Sensacją nie jest transfer 'zwykłego' zawodnika a tacy mogą nam w zupełności wystarczyć. U nas staną się lepsi :] Nie wspominając już o tym, że nie wszystkie transfery trzeba przeprowadzać z udziałem mediów.
"Okno transferowe otwarte jest do 31 sierpnia i do tego momentu mamy czas na negocjacje", skomentował Yuste, zaznaczając, że kolejne negocjacje toczone będą tak, jak w przypadku transferu Maxwella. Oznacza to, że klub będzie działał 'po cichu' i bez medialnego szumu.
Kończę bo aż się głupio czuję. Jestem raczej realistą a nie optymistą, ale aż mnie coś skręca jak czytam takie defetystyczne teorie. Laporta nie wyda pieniędzy, nie kupimy nikogo bo prasa nie pisze, piłkarze z innych lig nie mają czegoś ekstra więc i tak będą za słabi. Biada nam.

Mam nadzieję, że to będzie koniec tej dyskusji bo to bez sensu w ogóle. Różnica nie tyle poglądów co podejścia do życia jak mniemam. Jak ktoś chce widzieć wszystko w szarych barwach to trudno jest to zmienić.

Za nieco ponad 30 minut gramy. Mam nadzieję, że po meczu będzie o czym pisać. Ciekaw jestem jaki będzie skład. Nie odważę się typować :lol:

Wróć do „Hiszpania”