Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Killerbean
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Killerbean » 26 lip 2009, 14:55

piwus pisze:tymczasem ta drużyna, której wpierdolili Estończycy, miała przewagę przez większość meczu. Z takim zespołem nie mógł sobie dać rady przyszły majster?
No to tym się pocieszaj . Za kilka lat nikt nie będzie pamiętać jak przebiegał mecz , przewaga nie przez większość tylko część . Barca też nie mogła dać rady Chelsea , co nie zmienia faktu , że w finale pyknęła Man Utd . Może Lech się trochę oszczędzał na mecz LE za pięć dni . Przypomnij mi z kim wy teraz gracie .
piwus pisze:to czyni was prawdziwym dominatorem na krajowym podwórku i stawia kropkę nad i po tym bardzo dobrym sezonie.
Zeszły sezon nie był zły . Tylko liga pozostawiła niedosyt a tak było bardzo dobrze .
piwus pisze:Biorąc pod uwagę, że przedostatni Superpuchar Wisła też przegrała z Lechem po karnych w meczu ligowym(bo nikomu nie chciało się rozgrywać osobnego mecz)
Rozumiem , przegraliście , więc teraz bedziesz bagatelizował range rozgrywek . Widzisz ja nie twierdze , że to wielkie osiągnięcie , tym niemniej miło przed sezonem utrzeć nosa jednemu z głównych rywali do tytułu .
piwus pisze:A dla Wisły z taką grą jest jakaś nadzieja jeszcze :lol:.
Poczekajmy do końca okienka transferowego jeszcze i zobaczymy jaka Wisła bedzie i dlaczego bez Brożka .

Wróć do „Polska”