Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: krzychu212 » 26 lip 2009, 16:35

Mentor pisze:Coś ekstra to chyba muszą mieć gracze pierwszoplanowi :> Czy może coś innego miałeś na myśli?
Coś ekstra w sensie taka umiejętność, że po wejściu z ławki zawodnik potrafi podnieść poziom gry albo chociaż pozostawić go na takim samym poziomie jaki był przed dokonaniem zmiany.
Mentor pisze:Sensacjami są transfery bardzo znanych piłkarzy. Sensacją nie jest transfer 'zwykłego' zawodnika a tacy mogą nam w zupełności wystarczyć. U nas staną się lepsi :] Nie wspominając już o tym, że nie wszystkie transfery trzeba przeprowadzać z udziałem mediów.
Sensacje może to złe słowo. Oczywiście że nie wszystkie transfery trzeba przeprowadzić z udziałem mediów, ale w takim klubie jak Barca jest bardzo mało przypadków, aby przed dokonaniem jakiegoś transferu nie wyciekło coś z klubu. Jak na razie nic nie 'wycieka' także o to mi chodzi, że przeważnie dzieje się to przy dużej wiedzy mediów, a na obecną chwile nie ma w prasie niczego innego oprócz Zlatana. Może to włąsnie przez to że jest to o wiele lepsze do sprzedania takie pisanie o Zlatanie niż jakimś nieznanym grajku z np. Francji, oby było to właśnie tym spowodowane, bo naprawdę wzmocnienie ławki się strasznie przyda przed tak długim sezonem jaki czeka Barce.
Jak ktoś chce widzieć wszystko w szarych barwach to trudno jest to zmienić.
Są też dobre tego strony. Jak się wszystko uda to jest większa radość :D Także EOT bo ani Ty mnie ani ja Ciebie nie przekonam.

A meczyk fajny. Rochina niezły, naprawdę. Dos Santos ma dobry przegląd pola. Montoya w pierwszej połowie dobrze podłączał się pod akcje ofensywne. Będzie z młodzieży pożytek. Wogóle głupio tak oglądać ludzi młodszych w niektórych przypadkach odemnie i grający tak dobrze i to w takim klubie, ale to przejdzie z czasem, myślę.

Wróć do „Hiszpania”