W tym transferze jak na razie brakuje mi jednego ze strony Ibrahimovica. Jest wielkim pilkarzem i nic mu tego nie zabierze. Fakt Zlatan nie udziela sie w mediach w ogole, ale przy tych wzajemnych kurtuazjach na linii Barca - Ibra brakuje mi słowa dziekuje. Przede wszystkim Interowi który nie stanał na drodze ku realizacji jego planów, a mogl i mial zajebiscie mocne argumenty (szał cen, długi i mocno oplacany kontrakt), bo ze rozbieznosci byly to chyba oczywiste. Raz Inter był budowany wokoł Ibry i dwa nikt mi nie wmówi ze gotówka (spora to fakt), drogi Etoo i nijaki po tym sezonie Hleb to jest wybitnie korzystna transkacja. Wazne byloby tez dziekuje dla kibiców Interu dla których stał sie bogiem i pewnie wielu z nich nie bardzo wyobraza sobie (w tym ja) jak to bedzie funkcjonowac. Il genio bez kibiców nie istnieje. Tego mi brakuje, jak amen w pacierzu. Byłoby to klasowe rozstanie z pelnym szacunkiem, jak na razie to wyglada fajnie bylo ale sie skonczylo, teraz jestem w Barcie i mam Was w dupie, jestem happy jak [ch**], kij wam w zad. Sorry musialem to wykrztuscic i jakos ten temat sie nawinał, jakos nie jestem zadowolony i fajnie jakby Zlatan okazał sie tez wielkim człowiekiem.
Jeszcze taka dygresja. Najlepiej na tym transferze wyszedł Mino Raiola. Cale szczescie ten pan juz w Interze nie bedzie wkurzał swoimi wypowiedziami. Teraz Wy sie bedziecie meczyc