Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Mates » 27 lip 2009, 13:15

Ogólnie słaby mecz w naszym wykonaniu. Pewnie dało o sobie znać zmęczenie, kadrowo też obecnie jesteśmy słabsi od Interu, ale to mimo wszystko nie usprawiedliwia tego, że przez cały mecz praktycznie nie stworzyliśmy sobie groźnej sytuacji bramkowej (no chyba, że takowa była w ostatnich 15 minutach, których nie oglądałem, ale wątpię w to).

Ten nawał spotkań to też jakieś kuriozum. Wilmore, takie pytanko, bo laik w tych sprawach jestem a mnie to w sumie zainteresowało: rozgrywanie dużej liczby spotkań w małym odstępie czasu może służyć budowaniu kondycji przed sezonem, czy to jest tylko zwykłe zajeżdżanie piłkarzy w celu zbilansowania budżetu? Bo tak obawiam się czy nasi piłkarze nie będą zajechani jeszcze przed rozpoczęciem sezonu.

W sumie nasuwa się jedna konkluzja: wzmocnienia, wzmocnienia i jeszcze raz wzmocnienia. Bez nich ani rusz. No można jeszcze liczyć na to, że większość piłkarzy osiągnie optymalną swoją formę i będzie ją utrzymywać przez większą część sezonu, oraz, że będą nas omijały kontuzje. Ale to raczej nie jest zbyt prawdopodobne- szczególnie w kwestii kontuzji.
Akarin pisze:Wasze dotychczasowe sparingi dają nam nadzieję, że w Audi Cup zejdziecie jako pokonana drużyna z boiska w meczu z Bayernem.
Luuuuuz. Leo wczoraj specjalnie oszczędzał Pippo, żeby ten był wypoczęty na spotkanie z Bayernem :P

Wróć do „Włochy”