Odchodzac z Arsenalu Cesc bedzie chcial trafić do druzyny, ktora bedzie wlaczyla o najwyższe cele. Tzn. grono zmniejsza sie do ilu 5-8 druzyn. Trzeba miec jaja i rzucić sie na tak głeboka wode i jestem pewny, ze Cesc to zrobi. To czy bedzie siedzial na ławie to zalezy od niego.cru pisze:Aha, czyli Fabregas przyjdzie i bedzie z radoscia ogladal Gran Derby z lawki, majac swiadomosc ze w praktycznie kazdym innym zespole na kuli ziemskiej mialby murowane miejsce w pierwsze 11? Ja wiem ze rotacja itd, ale sa pewne meczy dla pilkarzy wyjatkowe, i nie widzi mi sie ze spokojnie przyjeliby w nich role rezerwowych. Nie jestem wrozka jak Jarzinho, ale wydaje mi sie ze najbardziej prawdopodobnym transferem bedzie Aguero na miejsce Henrego. Fabregas byc moze, ale pewnie sie dwa razy zastanowi widzac konkurencje na srodku pomocy - i inna sprawa, ze 30 lat Xaviego w przypadku srodkowego pomocnika to nie jest duzo, na tej pozycji szybkosc i wytrzymalosc nie sa tak istotne jak wizja gry, dobre podania czy smykalka do gry kombinacyjnej, czego z wiekiem sie raczej nie traci.
Aguero to ma być jedna z najwazniejszych opcji Sandro, wiec o jego nazwisko takze sie nie obawiam.