Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: fieldy » 28 lip 2009, 18:41

(L)oczkerson pisze:Eduardo nie porusza się po boisku jak snajper w ściłsłym znaczeniu tego słowa
to jak się porusza snajper z prawdziwego zdarzenia ? Ja zawsze myślałem, że snajper to ktoś kto strzela :lol:
(L)oczkerson pisze:Ja wyznaje zasadę że bez snajpera się nie da :lol: To bradzo ogranicza wszechtronność w ataku. Zamiast rozklepywać stłoczonego w defensywie rywala, czasem łatwiej zagrać prostą piłkę na snajpera ze skrzydła. Jak tego nie możesz zrobić, to jesteś o jakiś element słabszy i musisz napierdalać głową w mur jak Barca w meczu z Chelsea
Ale są drużyny, które radzą sobie bez wysokich napastników. A propos Barcy - oni mają wielkoluda w ataku, który zgrywa piłki do innych napastników ?
Mówisz, że podać ze skrzydła. W Arsenalu na skrzydłach grają Arshavin, Walcott, Rosicki, czy Eboue. I przeważnie wbiegają w pole karne, zamiast dogrywać na głowę do napastnika, nawet jak Ade grał, to sam często schodził do linii. Arsenal gra po ziemi. Teraz jak nie ma Ade i jak Nicklas nie będzie podstawowym zawodnikiem [o zgrozo] to jeszcze wiecej będziemy grali po ziemi.

Wróć do „Anglia”