A co myślisz że napisze że w tym roku liczę na walkę o udział w Lidze Europejskiej ? Nie pisze, co Atletico na pewno osiągnie, tylko jaki ja cel stawiam przed nimi. Co roku w Atletico jest coraz lepiej, więc normalne że w miarę jedzenia apetyt rośnie. Już zostało zapowiedziane że w tym sezonie Atletico bardziej przyłoży się do CdR, bo chcą w końcu coś wygrać. Co z tego wyjdzie zobaczymy.Mentor pisze:Asteniu pisze:Patrząc że klub się musi rozwijać i stawiać sobie coraz to nowe cele to w nadchodzącym sezonie celuje w trzecie miejsce w lidze, co najmniej 1/4 LM i fajnie by było wygrać CdR
Grubo naprawdę. Definicja optymizmu.
Mentor pisze:Przypominam również o tym, że choćbyście nie wiem jak liczyli to z klubowej kasy na Zlatana poszło 45 mln mln euro a nie 60 czy 70. Nie musieliśmy nawet kredytu brać
Oczywiście że jestem świadomy że Barcelona zapłaciła gotówka za Ibrę 45 mln euro. Choć będąc dokładnym to można powiedzieć że z drugiej strony stracili z 30 mln euro (o ile ktoś by się znalazł chętny na Eto'o, a z tym chyba by nie było problemów).