Raczej nie byli zainteresowani. To właściwie kończy temat.maciek_88 pisze:Mi do głowy przychodzi jedynie MU, ale przed pozyskaniem Owena.
Pewnie daliby radę, ale u nich chyba jakieś cięcia kosztów się odbywająAsteniu pisze:Jednak np. gdyby taki AC Milan uparł się na Eto'o to spełnił by jego oczekiwania finansowe (choć mogę się mylić).
Jesteś kompletnie nie w temacie Asteniu i wszystko przekręcasz. Samuel Eto'o dostał od klubu propozycję przedłużenia kontraktu na dotychczasowych warunkach płacowych, ale nie skorzystał. Chciał zarabiać więcej.Asteniu pisze:Z drugiej strony o ile mi wiadomo to Eto'o chętnie by przedłużył kontrakt z Barceloną, ale Barca chyba by z tego nie skorzystała.
Jasne, że tak, ale zainteresowania nie było. Przecież klub za 20 mln euro oddałby go z pocałowaniem ręki. Długi czas istniało niebezpieczeństwo, że odejdzie za rok za darmo. Deal z Interem okazał się istnym wybawieniem bowiem rozwiązał dwa problemy. Pozyskaliśmy znakomitego zawodnika dodatkowo zbijając cenę Samuelem, który w innym wypadku nie dałby nam żadnych korzyści finansowych.Asteniu pisze:Być może Milan, być może MU. Kwota 30 mln podana była z dupy, mogło to być np. 20 mln. A Eto'o za 20 mln nawet z jego zarobkami to byłby niezły kąsek.
Jestem przekonany, że od półfinału będziemy podchodzić jak najbardziej poważnie. Na dobrą sprawę wystarczy uzyskać dobry wynik w pierwszym meczu, dowieźć awans w rewanżu i jest finał.Asteniu pisze:Jak trafimy to wtedy się będziemy martwić. Wątpię aby jedna i druga ekipa potraktowała ten puchar poważnie i tutaj pojawia się szansa, choć łatwo z pewnością nie będzie
[EDIT]
Z tego wszystkiego zapomniałem o najważniejszej informacji. Szachtar w kłopotach i Czyhryński na murawie a więc do Barcelony raczej tego lata nie trafi. Sam nie wiem co o tym myśleć...