Luis Fabiano jest niechciany z kilku powodow.popiersze nie ma on poparcia u Lysego i Berlusconiego(wcale sie im nie dziwie bo nie jest bardzo dobrym pilkarzem), po drugie ma juz 29 lat wiec mija sie z nasza nowa polityka.Higuain natomoast byl naszym celem zanim Real go wykupil z River,jest mlody, ograny, strzela duzo bramek i nie zarzada kontraktu na pozimie 5 lub wiecej baniek na rok.dlatego suma 25 baniek wydaje sie duza ale zawodnik jest perspektywiczny i nie bedzie obciazal budzetu klubowego.Chodziło mi o kwotę, jaką proponje Berlusconi. Jeżeli nie kupił Fabiano ze względu na kasę to jak wyobrażasz sobie płacenie dużych pieniędzy za Higuaina? Chyba, że Sylvio jest rzeczywiście chorągiewką na wietrze.
Real ma nadmiar napastnikow.Benzema, Higuan, Negredo, Ruud i Huntelaar, Raul.wydaje mi sie ze Pellegrini bedzie chcial zostawic jednego sepa sobie w druzynie(ktoregos z holendrow).dlatego uwazam ze ktos z dwojki Negredo/Higuain odejdzie.imo jezeli nadejdzie oferta w wysokosci 25 baniek za Gonzalo to Perez sie zgodzi, ale to tylko moje odczucie.Negredo wg mnie zostanie bo Florentino wspominal o wychowankach a Alvaro jest chyba jednym z waszych lepszychNo tak już widzę jak Berlu daje 25 mln za Higuaina czy to , że Perez go sprzedaję ...