Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 493

Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Post autor: Slim91 » 31 lip 2009, 15:47

Fishbone pisze:Nie czytałem całego tematu, więc zadam tutaj pytanie odnośnie PES 2008.

Zagrałem Master League, zdobyłem 1 miejsce i myślałem, że awans o dywizję wyżej a tu...koniec. Jeden kolega powiedział, że błąd gry, drugi zaś, że nie płaciłem piłkarzom czy coś podobnego.

Inna sprawa. Jak się kupuje piłkarzy? Jakieś tam negocjacje ale nie umiem najtańszego zawodnika kupić a grałem Manchesterem United.
Jak awansował do 1. ligi i nie kupił zadnego piłakrza to kasa jednak powinna zostac na płace. Wiec napis "Game Over" na koncu wykluczam. A co do transferów to jednak trzeba duzo zaplacic za jakiegos znanego piłkarza. I duzą płace im dac.
Ja gram w PES 09 na Xboxie 360 i gram Milanem. W czwartym sezonie na top playeru zdobyłem ponad 200 goli ,z tego w lidze cos ponizej 150. Pato mial 75 bramek. Do siebie sciagnelem z tych wielkich tylko Sergio Ramosa, Benzema, Aguero(za niego dałem ponad 20000pk i ... Benzeme). Za to polecam kupic Giovinco, Dos Santosa, Zarate i Richardsa. Nie polecam Arshavina. Drewniak. Duzo gorszy od tego w rzeczywistosci. Na place wydaje nie cale 50 tys pkt. Juz zastanawiam sie zaczac gre od nowa. Mysle ze Napoli byloby odpowiednie, chyba ze cos polecacie innego.
Ma ktos strone gdzie sa przetłumaczone na polski wszystkie "achivementsy"(czy jakos tak) ktore zdobywa sie za zrobienie jakiegos zadania. Bo nie wiem za co kolejne mam zdobyc.

Wróć do „Hyde Park”