Re: Nagrody LFP

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Re: Nagrody LFP

Post autor: Kluchman » 31 lip 2009, 20:49

Tak kumanku, Fabio Capello się nie zna. To on wypowiadał się o tym piłkarzu bardzo pozytywnie i to jeszcze przed transferem. Czym innym jest gra pod pressingiem gdy w środku boiska biega jeszcze Gago i nie ma z kim rozegrać, a całkiem inaczej, gdy masz z kim grać do przodu i z kim ten pressing ominąć. To jest również przyczyna niemałej jak na pivota ilości strat, ponoć jednak dysponujesz wszelkimi statystykami, których nikt nie widział, więc możesz sobie sprawdzić dokładność podań. :] Ja z samego oglądania meczów wiem, że była bardzo wysoka. Zarówno z oceny wzrokowej, jak i pojawiających się czasem statystyk, gdzie na 25 podań miał 1 stratę, czy też na 60 podań 2 lub 3 niedokładne. Zobaczymy w nowym sezonie jak będzie ginął pod pressingiem, podczas gdy z rywalem na plecach radzi sobie co najmniej dobrze i jedynym jego błędem w takiej sytuacji była bramka Xaviego. Jednak wiem, że jesteś osobą trudno zmieniającą zdanie. Też pamiętam twoje wypowiedzi o "nikim" na bo zaraz po transferze. Nie musisz błyszczeć. Już nie raz twoje poglądy zostały zweryfikowane przez rzeczywistość i będzie jeszcze wiele takich sytuacji, choćby dlatego, że na transfery Realu zawsze jesteś uprzedzony :P

Mentor - Diarra spełnił oczekiwania trenera i znacznie przerósł oczekiwania całej reszty.

Spodziewałem się, że zostaniesz przy swoim zdaniu :P a ja mimo argumentów zostanę przy swoim.

Wróć do „Hiszpania”