Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Mates » 02 sie 2009, 13:42

MazurXIII pisze:córusia,która najprawdopodobniej trzęsie rodziną tak twierdzi
Co ciekawe, pamiętam, że niedawno czytałem wypowiedź syna Silvio, który zapewniał, że żaden z członków rodziny Berlusconich (w tym Marina) nigdy nie zakręcał Milanowi kurka z kasą. Więc, bajki o złej córce i biednym tatusiu są pewnie grubymi nićmi szyte, i to takie same kłamstwo jak inne wygłaszane przez Berlu. Zresztą nigdy nie uwierzę, że Silvio dał się zdominować córce. Nie ten typ osobowości.
MazurXIII pisze:nie może,gdyż go najwidoczniej na to już nie stać.Wie ktoś jak finansowo radzi sobie koncern będący własnością Berlusconich?
Kryzys pewnie dotknął i jego interesy, ale bez przesady, dotknął też Morattiego, a nie przeszkadza mu to w łożeniu sporych sum na Inter. Berlu nadal jest jednym z najbogatszych Włochów i na pewno nadal stać go na wykładanie kasy na klub. Bardziej bym się chyba przychylał do opinii pewnych dziennikarzy z Włoch, którzy zasugerowali, że w dobie kryzysu właśnie Silvio, jako premier, nie może dawać milionów na klub, gdy włoska gospodarka jest w kryzysie i sytuacja materialna wielu włochów staje się coraz gorsza. Z tym, że zastanawia mnie jedno: skoro nie chce dawać kasy, a klub spełnił już swoją rolę, czyli wypromował Silvio, to czemu nie sprzeda klubu? Chętni by się pewnie znaleźli- choćby niedawne plotki o rodzinie Ferrero, pewnie nie były do końca wymysłem prasy. To nie daje mi spokoju.

Wróć do „Włochy”