We wrześniu, ale dokładnie którego to nie wiem, chyba nawet sama LFP nie wieMentor pisze:[ Wiesz może kiedy wyniki?
Mentor pisze:Zapomniałeś również o odkryciu sezonu .
Nie zapomniałem, tylko po prostu nie wiedziałem na kogo się zdecydować. Niby rzeczywiście Diarra został kupiony za gruba kasę, jednak jak by nie było to zaliczył debiut w PD. Z drugiej strony głupie by było gdyby za rok w tej kategorii mieli by się bić np. Ibrahimovic, Rolando czy Kaka.
No to akurat nie ma żadnego znaczenia. Szkoda że ten plebiscyt nie było organizowany rok temu, bo może Nacho Camacho by miał szansę być odkryciem.RealFan pisze:Jednak, gdyby on nie dał rady, to dublerem Toure spokojnie mógłby być Keita. Sam Sergio B. nie był też żadną niewiadomą dla Guardioli, bo znał go doskonale.
Wracając do bramkarzy zamiast Casillasa powinien tutaj być Sergio Asenjo, lub (i bardzo prawdopodobne że bardziej zasłużenie) Miguel Angel Moya który rozegrał swój najlepszy sezon w karierze. Nie muszę mówić że jego poprzednie były bardzo dobre, więc jeżeli ten był jeszcze lepszy to to musiał być wyjątkowo dobry i zresztą taki był.