Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Duch » 03 sie 2009, 17:14

fieldy pisze:Chamakh w Londynie co nie cieszy mnie specjalnie, bo atak mamy kompletny moim zdaniem.
Liczyłem się z tym transferem, ale cały czas myślałem, że ostatecznie Wenger nie będzie szukał wzmocnień w napadzie. Nie po to sprzedawał Adebayora robiąc miejsce dla innych napastników, by teraz sprowadzać Chamakha.

Kiedyś już pisałem o tym, że jak dla mnie Marokańczyk jest za słabym piłkarzem na Arsenal. Uzupełnienie składu w formacji napadu IMO nie jest nam potrzebne, ale widać i tym razem nie miałem racji :lol: Poczekajmy jeszcze na oficjalne info, ale widać, że transfer jest już w fazie finalizowania ... no chyba, że Chamakh zjawiając się w Londynie skręci na White Hart Lane :D
KajoFC pisze: Dużo ostatnio słyszy się o powrocie Patricka do Kononierów wiadomo coś o tym transferze
Gdyby to był ten Vieira, który opuszczał Highbury to skakałbym z radości. Obecnie jest ewentualny transfer oceniam jedynie pod kątem wielkiego doświadczenia Francuza i być może jego wpływu na atmosferę w szatni. Kto wie, może Song czy Denilson kilku trików by się nauczyli od Pata :think: Tak czy inaczej nie wierzę, w to że Vieira wróci do Arsenalu.

btw, Song wczoraj przeciwko Rangers zaprezentował się całkiem nieźle.

Wróć do „Anglia”