Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Darkman1948 » 03 sie 2009, 22:19

Maccabi Haifa - Aktobe - 1 - 1,38
Maccabi praktycznie corocznie gra w europejskich pucharach, Aktobe dopiero od 2000 roku występuje w 1 lidze Kazachstanu. Remis 0-0 w Kazachstanie należy chyba traktować jako wypadek przy pracy Maccabi i w rewanżu Kazachowie raczej nie będą mieli dużych szans. Tutaj można zaryzykować opcję wygranej Maccabi dwiema bramkami - kurs ok. 1,80.

Sivasspor - Anderlecht - X2 - 1,58
Pierwszy mecz rozstrzygnął sprawę awansu. Myślę, że Anderlecht nie przegra także drugiej potyczki z Turkami i wywiozą stamtąd co najmniej remis.

Levski Sofia - FK Baku - 1 - 1,35
Sytuacja podobna jak w przypadku Maccabi i Aktobe. Bezbramkowy remis w Azerbejdżanie to chwila słabości Levskiego i myślę, że w Sofii nikt nie będzie miał wątpliwości kto powinien awansować dalej.

NAC Breda-Polonia - 1 - 1,60
Niska wygrana Bredy na wyjeździe raczej zostanie przypieczętowana w meczu u siebie. Polonia pokazała w meczu ligowym z Koroną, że w najwyższej formie nie jest dlatego czarno widzę ich występ w Holandii.

Hajduk Split - Zilina - 1 - 1,62
Pierwszy mecz skończył się remisem 1-1. Przy tym typie liczę przede wszystkim na doświadczenie Chorwatów w rozgrywkach międzynarodowych oraz na pomoc publiczności w Splicie.

Plus typy bez komentarza(na podbicie kursu):
Galatasaray-M. Netanya - 1 - 1,25
Slovan Liberec-Vaduz - 1 - 1,20
HSV-Randers - 1 - 1,12

Jeszcze rzuciło mi się w oczy kilka meczów, gdzie może paść remis.
Lech-Fredrikstad kurs na remis: 4,60 Pierwszy mecz rozstrzygnął sprawę awansu a Lech musi oszczędzać siły na niedzielny mecz wyjazdowy z Koroną.
Panathinaikos-Sparta kurs na remis: 4,20 Sparta ma sporą zaliczkę na rewanż i mogą nawet skupić się na obronie bramki żeby tylko awansować.
Timisoara-Szchtar kurs na remis: 3,25 Po bardzo korzystnym wyniku wywiezionym z Doniecka, Timisoara raczej będzie murowała bramkę od czasu do czasu organizując jakieś kontry. Myślę, że mecz zakończy się wynikiem 0-0 lub 1-1

Sam jeszcze nie stawiałem ale myślę, że z pierwszego zestawu wybiorę 3 mecze + te mecze na podbicie i zagram za większą sumę a te remisy zagram rekreacyjnie za 2 zł. Oczywiście czekam na jakieś opinie, komentarze - może ktoś coś odradzi.

Wróć do „Bukmacherka”