Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: maciek_88 » 04 sie 2009, 10:46

Nawet jakby Real nie naorał na rynku, to żądana cena byłaby astronomiczna a najpewniej zarząd uprzejmie by dał do zrozumienia, że Chiellini nie jest na sprzedaż. W tej chwili jest 3 osobą do opaski kapitana po Del Piero i Buffonie a to o czymś świadczy.

Co do tych "interesujących graczy", to jak dajesz tego ławkowicza z Udine, to nie wiem jak możesz nie wspomnieć o takich gościach jak np Hamsik, Lavezzi, Balotelli, Giovinco, Zapata, Santacroce - chciałeś młodych to masz. Giovinco i Balotelli są nie do wyciągnięcia ze swoich klubów, ale reszta jak najbardziej.

Co do Aquilaniego to wg mnie potrzebuje zmiany otoczenia, bo od pewnego czasu zatrzymał się w rozwoju i to ostatni dzwonek żeby z "talentu" ewoluował na "klasowego gracza". W Liverpoolu przy takich partnerach w środku jak Gerrard czy Mascherano ma na to szanse, choć to na pewno trochę inny typ zawodnika jak Alonso. Może być wielki sukces jak Torres a mogą go gnębić kontuzje, bo jest na to podatny i być niewypałem. No i kwestia aklimatyzacji.

Wróć do „Anglia”