Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Duch » 05 sie 2009, 17:10

Logan pisze:W tej chwili dysponujemy lekko podstarzałym Gallasem, nieogranym Djourou i solidnym Vermaelenem
Z tym lekko podstrzałym Gallasem bym nie przesadzał, bo to nadal nasz najlepszy stoper. Nie zmienia to jednak faktu, że jakieś konkretne wzmocnienie na tej pozycji by się przydało. Tak żeby Trojan grywał jak najmniej i tylko w chwilach najwyższej konieczności :P Wenger po EC dostrzegł, że w obronie mamy pewne luki i zapewne już kogoś konkretnego ma na oku (przynajmniej mam taką nadzieje).
michal2 pisze:Nie wiem dlaczego, ale mam zle przeczucie ze to Denilson bedzie w wyjsciowej 11 m.in na mecz z Evertonem i kolejne kosztem Songa.
Po czym wnosisz :> Jak dla mnie Song za plecami Fabregasa to w chwili obecnej optymalna mieszanka na środku pola. W sparingach wypadł bardzo okazale i myślę, że Wenger to widzi. Trzeba jeszcze dodać, że przy naszym nowym, bardziej ofensywnym ustawieniu to właśnie Song będzie bardziej potrzebny.

Tak czy inaczej można się spodziewać żonglerki na pozycji defensywnego pomocnika ... no chyba, że Alex wybuchnie wielką formą :)

Wróć do „Anglia”