Bo nie pomoże.Brakuje skrzydłowych i kreatora gry.30 latkowie typu Gattuso i Ambrosini mogą być zbawieniem Milanu na krótką metę (góra 2 sezony),a Flamini pewnego poziomu (Gattuso) nie przeskoczy.Milan wykastrowany z Kaki to w okresie przygotowawczym obraz nędzy i rozpaczy.Z Realem pewnie zaliczymy powtórkę z meczu z Chelsea z poprzedniego sezonu.Wkurwi@ mnie niemiłosiernie Ronaldinho - niby powoli wracał do swojej normalnej formy fizycznej - 2 razy (doniesienia prasowe) skoczył na dyskotekę (w Mediolanie i Barcelonie) i dupa zimna - zero przyspieszenia i szybkości,nawet swoje koronne SFG - karnego zjeb@ł...W końcu ktoś powinien mieć jaja i złożyć mu propozycję nie do odrzucenia - albo zachowujesz się jak profesjonalista - albo wypierd@laj - za 105 tys €/tydz na pewno znalazłby się bardziej pożyteczny gracz na jego pozycję (Żirkow,Arszawin żeby daleko nie szukać).Nie tyle jestem zdegustowany wynikiem co stylem gry - skoro Benfica będąca na poziomie Fiorentiny/Genoui/Napoli nas DEKLASUJE (przy odrobinie szczęścia powieźli by nas 5-ką),to w Serie A będzie nieciekawie (walka o miejsca 4-6?) jeśli przeciwnicy zwietrzą krew i nie przestraszą się marki Milan.Wilmore pisze:Ten Milan jest po prostu słaby, i obawiam się, że dołączenie do tej drużyny Gattuso, Flaminiego czy Ambrosiniego, którzy daliby spokój w środkowej linii, niewiele pomoże.
Aha i na koniec - jak na razie Onyewu>T.Silva jak dla mnie...