Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1305

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 09 sie 2009, 11:26

Przyjmując Twoje kryteria transferów było więcej niż 4. Nie wiem czemu uważasz inaczej, bo takie są fakty, i w sumie ja się z nimi zgadzam, bo oczywiście definicja przez Ciebie przedstawiona jest zgodna ze stanem faktycznym, ale zgodnie z nią Milan przeprowadził 7 transferów
Dokładnie.Tylko z tymi trasferami i polemiką na ten temat rozpoczełem z Wilmore w maju i mówiłem że wzmocnień bedzie 2-3.Odrazu wtedy pisałem że nie ma co liczyć powrotu Oddo, Abate czy Di Genaro.Bo ja pisałem wtedy o transferach które będą wzmocnieniami.Wilmore jednak próbując mi coś udowodnić wyliczył sobie transfery jakie chciał i wyszło mu cztery żeby mieć racje.Bo jaka jest różnica między Zigonim a DG :?: Żadnej jeżeli będą duże braki w drużynie wtedy będą mieli szanse gry dodatkowo ten drugi jest wychowankiem i tylko dlatego został ściągnięty.Teraz przychodzi jeszcze boczny obrońca i ogłaszasz wszystkim że miałeś racje a praktycznie wszyscy Milaniści na tym forum którzy na ten temat mają podobne zdanie mają posypać głowe popiołem bo miałeś racje... :roll:

Wróć do „Włochy”