Ja Ci pisałem to wcześniej i napisze teraz dla mnie na teraz wzmocnieniem przy niewiadomej formy Kaladze który nie gra praktycznie w ogóle i nie zanosi sie żeby zaczął grać.Po tym jak dla mnie na teraz wrażenie Silva zrobił w jednym sparingu a reszta gre na poziomie Onyewu, to wzmocnieniem jest Amerykanin oraz nowo pozyskany Huntelaar.Ja pisałem wtedy i teraz o WZMOCNIENIACH a nie o śmiesznych uzupełnieniach które mają na celu wciśnienie ich na liste do LM.
JaKI zmiennik dla Pirlo jak on nawet nie ma umiejętności na jego pozycjiJakim cudem takiego piłkarza ktokolwiek może uważać za istotniejszego dla składu od di Gennaro (spodziewany na zmiennika Pirlo - do tego raczej jednak nie dojdzie, Pirlo się w trakcie sezonu zajeżdża nawet bez żadnych korzyści z tego
Nie wiem czy zauważyłeś ale w sparingach większośc meczy Ronnie ustawiany jest za dwoma napastnikami na środku.Jego zmiennikiem będzie Seedorf albo jeszcze przy takiej formie Brazylijczyka to on bedzie grał w pierwszym składzie.albo na lewe skrzydło, gdzie jest zmiennikiem jedynym w zespole dla Ronaldinho
Co do Abate to jak pisałem widze tylko miejsce aby wszedł na bok obrony gdy mamy problemy z przełamaniem przeciwnika i musimy grać więcej przy lini i kilka razy dośrodkować w innym razie zmiennikiem Pato są inni napastnicy nikt nie zdejmie Pato i wpuści Abate rozumiesz