Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1307

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 09 sie 2009, 22:24

Wilmore czy Ty tego nie rozumiesz że wtedy rozmawialiśmy o realnych wzmocnieniach zespołu na tą chwile :?: Ty wtedy wyliczałeś mi bocznego obrońce, środkowego,pomocnika i napastnika.Ja wtedy napisałem ze w takie rzeczy kibicując od lat Milanowi po prostu nie wierze.Jestem tego na 99% pewien że nie myślałeś wtedy o pomocniku jako Abate czy DG.Teraz do tego wracasz i próbujesz mi coś udowodnić.Przez całe lato po każdym transferze próbujesz mi udowodnić że to jednak Ty miałeś racje.Bo wyliczyłeś sobie 4 transfery.To Mates wyliczył ich Ci siedem idąc twoim tokiem rozumowania.Jednak nie Ty nam zarzuciłeś nie wiedze na temat słowa transfer bo nie masz argumentów.

Ja Ci pisałem to wcześniej i napisze teraz dla mnie na teraz wzmocnieniem przy niewiadomej formy Kaladze który nie gra praktycznie w ogóle i nie zanosi sie żeby zaczął grać.Po tym jak dla mnie na teraz wrażenie Silva zrobił w jednym sparingu a reszta gre na poziomie Onyewu, to wzmocnieniem jest Amerykanin oraz nowo pozyskany Huntelaar.Ja pisałem wtedy i teraz o WZMOCNIENIACH a nie o śmiesznych uzupełnieniach które mają na celu wciśnienie ich na liste do LM.
Jakim cudem takiego piłkarza ktokolwiek może uważać za istotniejszego dla składu od di Gennaro (spodziewany na zmiennika Pirlo - do tego raczej jednak nie dojdzie, Pirlo się w trakcie sezonu zajeżdża nawet bez żadnych korzyści z tego
JaKI zmiennik dla Pirlo jak on nawet nie ma umiejętności na jego pozycji :?: Ale rozumiem że eksperci włoskiego Calcio Ci tak powiedzieli :lol: :?:
albo na lewe skrzydło, gdzie jest zmiennikiem jedynym w zespole dla Ronaldinho
Nie wiem czy zauważyłeś ale w sparingach większośc meczy Ronnie ustawiany jest za dwoma napastnikami na środku.Jego zmiennikiem będzie Seedorf albo jeszcze przy takiej formie Brazylijczyka to on bedzie grał w pierwszym składzie.

Co do Abate to jak pisałem widze tylko miejsce aby wszedł na bok obrony gdy mamy problemy z przełamaniem przeciwnika i musimy grać więcej przy lini i kilka razy dośrodkować w innym razie zmiennikiem Pato są inni napastnicy nikt nie zdejmie Pato i wpuści Abate rozumiesz :?: .Chyba że na ostatnie 3 minuty żeby grać na czas.

Wróć do „Włochy”