Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1308

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 09 sie 2009, 22:44

Zresztą to nie pierwsza taka wypowiedź, już przed jego odejściem do innego klubu i początkiem tułaczki po Włoszech (tak, możesz nie pamiętać, rozumiem :) ) pojawiały się wypowiedzi o wykorzystaniu jego techniki na środku pomocy.
Gdzie w Milanie gra trequartista? Szczególnie w sytuacji, gdy sztab szkoleniowy chce nam na siłę wmówić taktykę 4-3-3 (która odnosi się chyba tylko do ustawienia Ronniego blisko lewej strony i jego częstego schodzenia do środka).
Zaczynasz mnie nudzić swoją ignorancją, dlatego do reszty absurdów się nie odniosę.
A pamiętasz jakim wielkiem piłkarzem był Yoan :?: I gówno grał... Pamiętasz jak co roku łysy mówi że Darmian to nadzieja i jest włączany do pierwszego zespołu :?: I co chyba da rade zliczyć ilośc minut w SEZONIE na palcach ręki :wink:

Chłopie z tym łysym to mnie położyłeś.Sam doskonale wiesz jakie on bzdury wygaduje żeby zatuszować pewne sprawy.Facet zna sie na piłce lepiej niż ja czy Ty ale to nie znaczy że do tej wypowiedzi mamy sie jakoś odnosić skoro sam wiesz jak łysy łże na każdym kroku.Ta wypowiedź była po transferze Kaki wiadomo gdzie.Nie zanosiło sie na nowe transfery więc palnął głupote po to żeby zatuszować początek mercato że jest wszystko ok.Rozumiesz :?: Ronnie po tym jak powiedział że lepiej czuje sie w środku gra ciągle za dwoma napastnikami na środku,ewentualnie jako wysunięty napastnik.Też licze na to że bedzie grał z lewej i schodził do środka po prawej grający Pato a przed nimi Huntelaar i to całkiem mocno wygląda jednak chyba sie na to nie zanosi...

Nie chce Cie w żaden sposób urazić ale z twoimi opiniami sie nie zgodze bo wcześniej rozmawialiśmy o wzmocnieniach a nie transferach.I wiem że ich było sześć czy siedem jednak dla mnie wzmocnień jest dużo mniej.
Licze jeszcze na bocznego obrońce który będzie w stanie rozbujać gre na boku i bede zadowolony z tego mercato.. A jeżeli DG czy Abate będą grali porównywalną ilość minut co Oyewu od razu przyznam Ci racje...

Wróć do „Włochy”