Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 10 sie 2009, 1:19

Davide może chyba jeszcze grać dla primavery, więc tylko czekać aż tam wyląduje.
Campionato Nazionale Primavera - Trofeo Giacinto Facchetti (lub prościej Campionato Primavera, Primavera) - we włoskiej piłce nożnej są to rozgrywki drużyn do lat 20.
Pewnie, wsadźmy tam jeszcze Abate, co tam, że przepisy zakazują, we własnej rzeczywistości wszystko wolno pozmieniać, byleby się zgadzało. :lol: Trochę mi to machlojki PZPR przypomina, jak ma się X ton zboża, to walnijmy w sprawozdaniu X+50, będzie ładniej wyglądało. :lol:
Jak ktoś wysunie argumenty, to obśmiać, jak zaczną wyglądać podejrzanie logicznie, to uznać, że nie pasują do rzeczywistości, a jak się okaże, że jednak może pasują i są sensowne, to zmienić rzeczywistość, byleby pasowała do naszych przekonań. Fajne w grach komputerowych, ale w realnym życiu się nie sprawdza, tym bardziej jako taktyka w dyskusji. :wink:
Coś mi się wydaje, że Chlopaczek podobnie jak ja i gilardino11
Popełniłeś błąd logiczny.
Chyba że wymyśliłeś również własne zasady logiki. :wink:

Ucichł temat de Silvestriego, który podobno już, już miał być sfinalizowany transferem. Nie wiem, co się dzieje z Oddo, ale jego brak w meczu z Benficą mnie zaskoczył, myślałem, że coś może być naprawdę na rzeczy, a tu nic. Ostatnio de Silvestriego nie było nawet na ławce w Lazio (w tym sezonie w superpucharze), choć to przecież nie jest pierwszy lepszy grajek, żeby Lazio go usuwało w cień mimo nowego trenera, gdyby nie chcieli się go pozbyć prędko. Czekam na ten transfer z niecierpliwością, przyjemnie będzie poczytać, jak to nie jest wzmocnienie, bo zostało sfinalizowane jako wymiana. :lol: Pewne jest to, że Lazio będzie chciało się go na siłę pozbyć (czemu nie interesujemy się Pandevem?!), a Milan jest w potrzebie. Co najmniej jeden transfer (choć pewnie w mniemaniu Mates i gilardino nie wzmocnienie, choćby przyszedł C. Ronaldo) jeszcze przeprowadzimy właśnie na bokach obrony (szkoda, że zanosi się na prawego), dziwna jest tylko ślamazarność Milanu w działaniach, to nie czerwiec, żeby tak odwlekać istotne sprawy, okres przygotowawczy przespany niestety.
Temat Bale pewnie był tylko radosną twórczością prasy, jakoś Walijczyka nie widzę ani w Milanie, ani we Włoszech.

Wróć do „Włochy”