Davide może chyba jeszcze grać dla primavery, więc tylko czekać aż tam wyląduje.
Pewnie, wsadźmy tam jeszcze Abate, co tam, że przepisy zakazują, we własnej rzeczywistości wszystko wolno pozmieniać, byleby się zgadzało.Campionato Nazionale Primavera - Trofeo Giacinto Facchetti (lub prościej Campionato Primavera, Primavera) - we włoskiej piłce nożnej są to rozgrywki drużyn do lat 20.
Jak ktoś wysunie argumenty, to obśmiać, jak zaczną wyglądać podejrzanie logicznie, to uznać, że nie pasują do rzeczywistości, a jak się okaże, że jednak może pasują i są sensowne, to zmienić rzeczywistość, byleby pasowała do naszych przekonań. Fajne w grach komputerowych, ale w realnym życiu się nie sprawdza, tym bardziej jako taktyka w dyskusji.
Popełniłeś błąd logiczny.Coś mi się wydaje, że Chlopaczek podobnie jak ja i gilardino11
Chyba że wymyśliłeś również własne zasady logiki.
Ucichł temat de Silvestriego, który podobno już, już miał być sfinalizowany transferem. Nie wiem, co się dzieje z Oddo, ale jego brak w meczu z Benficą mnie zaskoczył, myślałem, że coś może być naprawdę na rzeczy, a tu nic. Ostatnio de Silvestriego nie było nawet na ławce w Lazio (w tym sezonie w superpucharze), choć to przecież nie jest pierwszy lepszy grajek, żeby Lazio go usuwało w cień mimo nowego trenera, gdyby nie chcieli się go pozbyć prędko. Czekam na ten transfer z niecierpliwością, przyjemnie będzie poczytać, jak to nie jest wzmocnienie, bo zostało sfinalizowane jako wymiana.
Temat Bale pewnie był tylko radosną twórczością prasy, jakoś Walijczyka nie widzę ani w Milanie, ani we Włoszech.