Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Mates
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 61

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Mates » 10 sie 2009, 8:12

Wilmore pisze:Campionato Nazionale Primavera - Trofeo Giacinto Facchetti (lub prościej Campionato Primavera, Primavera) - we włoskiej piłce nożnej są to rozgrywki drużyn do lat 20.
Cóż mój błąd, do tej pory myślałem, że to są rozgrywki u-21. W sumie to tym gorzej dla niego. Letnie sparingi pokazują, że w pierwszej drużynie to on sobie nie pogra.
Wilmore pisze:Czekam na ten transfer z niecierpliwością, przyjemnie będzie poczytać, jak to nie jest wzmocnienie, bo zostało sfinalizowane jako wymiana. :lol: Pewne jest to, że Lazio będzie chciało się go na siłę pozbyć (czemu nie interesujemy się Pandevem?!), a Milan jest w potrzebie. Co najmniej jeden transfer (choć pewnie w mniemaniu Mates i gilardino nie wzmocnienie, choćby przyszedł C. Ronaldo)
Fajnie będzie wtedy poczytać, że Milan przeprowadził 5 transfer, bo tak pasuje Wilmore jego dziwnych wyliczeniach. Pomijaj dalej Silve i Zigoniego, bo przecież nie pasują to Twojej koncepcji. Bo jak ktoś wysunie argumenty, to obśmiać, jak zaczną wyglądać podejrzanie logicznie, to uznać, że nie pasują do rzeczywistości, a jak się okaże, że jednak może pasują i są sensowne, to zmienić rzeczywistość, byleby pasowała do naszych przekonań.
Kończąc tę jałową dyskusję, w sumie to Ty dostajesz kasę za "znanie" się na piłce nożnej więc pewnie masz rację. Wybacz, że śmiałem mieć odrębne zdanie od Twojego.

EOT

Wróć do „Włochy”