Re: Manchester United vs. Chelsea (Community Shield 2007)

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Manchester United vs. Chelsea (Community Shield 2007)

Post autor: Morrow » 11 sie 2009, 0:08

Też o tym myślałem i to jest zasadniczy problem bo najlepsi bramkarze są nie do wyjęcia a reszta, szczególnie ta nieograna w Anglii nie gwarantuje tego, że poziomem przeskoczą Fostera i Kuszczaka. Może być tak, że za rok będziemy rywalizować o bramkarza z Bayernem jeśli Rensing "nie zaskoczy" a pewnie najgorętszymi nazwiskami na rynku mogą być(co wcale nie znaczy, że każdego z tych panów życzę obie w MU) Frey, Neuer, Kameni, Stekelenburg, Akinfeev, Boruc... Howard dojrzał i broni jak w pierwszym sezonie u nas więc może on. Może ktoś doświadczony, jak swego czasu Edwin przechodzący do nas. Sam nie wiem. Foster i Kuszczak mają sezon (kolejny) żeby udowodnić, że się do tego nadają i byłoby fajnie gdyby któremuś się to udało. To byłaby najlepsza opcja ale czy realna ocenimy za rok. Ja liczę na to, że zarząd wyciągnie wnioski z poprzedniej posuchy na pozycji bramkarza i nieważne czy bramkarzem będzie Foster, Kuszczak czy kto inny ale nie będziemy musieli już patrzeć na takie "hity" w bramce MU jak interwencje Carolla ze Spurs, Bartheza z Deportivo czy Howarda z Porto.

Wróć do „Wracając Do Meritum”