Naprawdę nie potrafię tego pojąć, jakim cudem piłkarzy, o których wygłaszasz takie opinie jak podkreśliłem (zabawne, bo się z tymi opiniami w pełni zgadzam; no może poza Twoimi przypuszczeniami ile obaj będą grać, tutaj jestem trochę bardziej sceptyczny od Ciebie), możesz nazwać WZMOCNIENIAMI Milanu. Cóż widać inaczej rozumiemy termin "wzmocnienie". Dla mnie oni są co najwyżej uzupełnieniami kadry.Wilmore pisze:To nie są klasowi piłkarze.Co do tego nie ma wątpliwości. Ale przyznawanie im pozycji Darmiana z zeszłego sezonu (podobno przychodzą tylko ze względu na przepisy, a więc jak i młody obrońca) jest grubym błędem i dowodem braku wiedzy, bo obaj są w planach drużyny na nowy sezon i będą grać. Może nie tyle, co Ronaldinho czy Seedorf, ale z braku laku...
Ich obecną klasę sportową trudno wysoko cenić, ale tacy piłkarze pojawiają się, kiedy koniecznie potrzeba poszerzyć kadrę, a nie ma odpowiednich kandydatów.
Na czym opierasz to przypuszczenie?Wilmore pisze:Tak czy owak nawet cała trójka i tak pewnie nie zostanie uznana za wzmocnienie.