Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Bienias » 12 sie 2009, 9:02

Ja juz nie moge sie doczekac sezonu. Mozna powiedziec ze od niedzieli zaczynamy na powaznie granie w pilke. Licze w najblizszym czasie na 3 trafea-czyli zgarniami wszystko co mamy do wygrania w tym miesiacu. Przeciwnicy nie sa jacys wybitni ale nie mozna ich lekcewazyc.
Wygląda na to, że w pierwszym meczu o Superpuchar Hiszpanii z Athletic Bilbao wyjdziemy 'sparingowym' atakiem Jeffren - Bojan - Pedro
A mi tam sie podoba ten atak na papierze. Nie ogladalem sparingow ale czytajac rozne wypowiedzi nie prezentowali sie jakos zle. Niech mlodzi sie ogrywaja. Wazniejsze w tym meczu jest nie stracic bramki, a zdobywac je mozemy ewentualnie u siebie grajac rewanz pierwszym garniakiem.

Jeszcze slowko o transferach..... mam nadzieje ze zarzad kogos jeszcze kupi ale nie Mate. Ten chlopak jest dobry ale nie jestem pewien czy jest wart wiecej niz 20 baniek. Za 15 baniek to mozna dyskutowac ale 20 :shock: Poza tym licze na jakas niespodzianke w ostatniej chwili chcociaz wiem ze to nie jest w stylu Laporty.

Wróć do „Hiszpania”