Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: MazurXIII » 12 sie 2009, 15:12

Kalca papa - to dobre rozwiązanie (nie wiem jakim cudem taki paralityk znalazł się w Milanie...a właściwie to wiem - Wielki Mistrz z Australii - dosłownie),ale na jego miejsce Roma?Nawet z jednorocznym kontraktem to idiotyzm w przypadku,gdzie taki Donnarumma ma 19 lat i uznawany jest za wielki talent.W sam raz na ławkę,ale nie,u nas nawet taki Casillas kisiłby się w Primaverze do 28 roku życia...
Jeszcze gdyby znaleźli sposób na pozbycie się Didy :roll:
Swoją drogą poza przebłyskiem Didy Milan OD ZAWSZE (od czasów Sebastiano Rossiego) ma problem na bramce (Abbiati jest tylko solidny - klasę 'pokazał' m.in w Atletico :/).Taki Amelia był do wzięcia za mniej niż 5 mln €,a (ponoć) mega-talent Asenjo też w pobliżu tej kwoty...czasami myślę,że u nas w sztabie nie mają zielonego pojęcia o sytuacji na rynku transferowym...Nie mówię tu o Borubarze,ale taki klub jak Milan powinien mieć w składzie kogoś klasy Cesara,Buffona czy nawet Freya...ale nie - zbawieniem będzie Roma czy Storari...FM mode on - swoją droga zastanawiam się za ile CSKA puściłaby Akinfiejewa...Może nawet udałoby się go kupić w pakiecie z Vagnerem Love? ;) - FM mode off...
(L)oczkerson pisze:Nie wiem czy ważne, ale De Silvestri został zniesiony z boiska w meczu Itali u21 z Rosją po faulu od tyłu w regiony Achillesa...
Edit - nie ważne - i tak Lolito nie zgodził się na wymianę za Oddo...
Ostatnio zmieniony 12 sie 2009, 15:28 przez MazurXIII, łącznie zmieniany 7 razy.

Wróć do „Włochy”