Re: AC FIORENTINA (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 7

Re: AC FIORENTINA (zbiorczy)

Post autor: Asteniu » 12 sie 2009, 16:35

(L)oczkerson pisze:jestem naprawdę ciekawy co ten Salvio potrafi, sporo dobrego o nim pisano.
Ostatecznie wyścig wygrała Viola i zobaczymy czy inne zespoły (w szczególności Juve i Atleti) będą sobie pluły w brodę. Mi się wydaje że tak. Ten koleś ma niesamowity potencjał i myślę że trafił do odpowiedniego zespołu. Co prawda pierwszy sezon może mieć nie najlepszy, bo rok czasu przeważnie zajmuje się przystosowanie młodych zawodników z AP do Europejskiego stylu gry.

(L)oczkerson pisze:Choć ze względu na system taktyczny Ferarry w JUVE go nie widziałem.
A niby czemu ? Juve ma zamiar grać bez skrzydłowych, ofensywnego pomocnika czy też napastnika w tym sezonie ?
największy argentyński talent swojego pokolenia
Został wybrany na raz, objawieniem sezonu w Argentynie i największym talentem młodego pokolenia w tamtejszej Primera Division.
Balon pisze:Szkoda że te wzmocnienia nie zostały załatwione przed dwumeczem ze Sportingiem. Byłbym bardziej spokojny. Veloso, Liedson, Matias Fernandez czy Muttinho Tworza całkiem mocny zespół. Nie wiem dlaczego oni się tak meczyli z Twente ale looz. Mam nadzieje że Viola na spokojnie sobie przejdzie te eliminacje.
Tzn ? Ci zawodnicy nie zagrają w IV rundzie el. do LM ? Czy chodzi o to że nie zostali przedwczoraj zgłoszeni do tych IV rundy ?

Twente Enscheden także dysponuje świetnym składem i ja się dziwie jakim cudem awansował Sporting, a nie Twente.

Fiora nie powinna mieć większych problemów z awansem do LM, podobnie jak Arsenal czy Atletico.

Wróć do „Włochy”