Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Mandzaro
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Mandzaro » 12 sie 2009, 16:50

Z Rogerem bylo podobnie. Jego tez Leo powoli wprowadzal do reprezentacji, wpuszczajac go dopiero na druga polowe meczu z Niemcami, choc widac bylo ze z naszych pilkarzy jest najlepszy.

A Ludi i cala jego postawa bardzo mi sie podoba. Poczatkowo balem sie ze to wszystko robi pod publiczke w jego tylko wiadomym celu a ostatecznie nas wykiwa. Ale teraz jestem pelen podziwu z jaka determinacja walczyl o ten paszport, jak podkreslal na kazdym kroku ze zalezy mu na grze w reprezentacji Polski i te jego publiczne deklaracke - jak ta ze poswieca duzo czasu nauce Mazurka Dabrowskiego. Nie tylko pilkarzy ale w ogole takich Polakow jak najwiecej.

A sklad wyjsciowy beznadziejny. Cieszy obecnosc Kuby i Roberta Lewandowskiego - wreszcie jako glownego napastnika a nie ustawianego gdzies tam z boku. Poza tym Krzynowek, Ebi, Roger to sa jakies pomylki. Choc trzeba przynac ze to sa pilkarze ktorzy w reprezentacji zawsze dawali z siebie wiecej o 50% niz w klubie ale i tak, widok Jacka w obronie mnie przeraza. A skoro to mecz towarzyski to conajmniej fair byloby dac szanse innym - tym ktorzy maja swoj klub i nie grzeja w nim lawki.

Wróć do „Polska”