Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Piotr » 12 sie 2009, 22:48

A co takiego widziales w tej drugiej polowie?
Ja widzialem, że przyszedl chlopak z dobrego francuskiego klubu, ktory pokazal tej zgrai co to znaczy byc pilkarzem. Juz nie chodzi o te 2 gole ale gdy mial pilke to widac bylo ze on GRA, i grac potrafi. W meczu zagral jeszcze jeden czlowiek ktorego mozna nazwac pilkarzem, czyli oczywiscie Kuba. Wystarczy spojrzec na podanie przy drugiej bramce. Nawet namiastki tego nie dal nam nowy podstawowy zawodnik Rubina. W kadrze mamy teraz juz 2 PILKARZY. reszta dalej tylko sobie kopie. Haha pamietacie wypowiedz Leo o tym ze Zahor juz osiagnal next level, a niestety Obraniak wciaz nie:D Nie przecze ze Leo jest trenerem lepszym od naszych, ale ostatnio nic tego nie potwierdza. Wystawianie Smolarka ktory nic nie pokazal(tylko nie piszcie ze sie staral bo staral to sie i Zurawski jak mu zawsze gala na 3 metry po przyjeciu odskakiwala, a Engel biadolił, że Maciek "wykonuje szalenie ważną prace na boisku") Poza akcjami bramkowymi(ok, akcją) nie zaprezentowalismy nic, ale to nic godnego uwagi i co moze dobrze rokować, wiec nie wiem skad optymizm Kurowskiego i jego koleżki z Rzepy. Aha, słabo zagral Lewy, ale nie! nie cycek bo on rzadko gra lepiej niz slabo-chodzi o Roberta.

Co do Leo to chodzi mi o to ze posprzatac to gowno jakim jest poziom polskiej pilki(w stosunku do mozliwosci naszego kraju) PZPN robi juz duzo duzo za pozno mydląc ludziom oczy, ze cos sie zmieni. Nie ma dzis trenera ktory potrafilby z nami wyjsc z grupy czy to na ME czy MŚ, bo w pilce liczą sie zawodnicy! Skoro więc Leo niewiele moze zmienic, to po co go tak sowicie oplacać
Ostatnio zmieniony 12 sie 2009, 22:53 przez Piotr, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”