Gra jednym napastnikiem...

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: sly_FCI » 13 mar 2005, 11:34

pulsar83 pisze:
zawdi pisze:
sly_FCI pisze:I takim dziwnym sposobem przeszlismy do tematu barcy :P Na moje Riquelme nie wroci bo w barcy dostal szanse i jej nie wykorzystal a Rijjkard ciekawe czy go bedzie chial w koncu, ma wieksze gwaizdy na tej pozycji, Saviola ma przed soba ciekawa przyszlosc wiec moze
osobiscie mam nadzieje, ze barce bedzie prowadzil berdziej kompetentny czlowiek niz rijkaard!!! riquelme i saviola w bary juz nie pograja.

a co do jednego napastnika, to jeszcze nikt sie nie ustosunkowal do mojego zdania, a chetnie, w przypadku polemiki, bym podyskutowal na ten temat. co, w przypadku inteligentnego rozmowcy, mogloby byc interesujace.

p.s. choinka sie gra dobrze, ale to ustawienie jest falszywe. i tak badziej ofensywne sa skrzydla

Smieszne to jest, Zawdi moze ty jestes taki kompetentny i poprowadzisz Barce?? mysle ze Franek ci na pewno ustapi po tym co zrobil dla Barcy w tym sezonie, osobiscie Barca mi jest obojetna bo kibicuje innemu zespolowi Primera, ale to niewazne, chlop wykonal jeszcze w tamtym sezonie niezla robote podnoszac Barce z dolka a w tym sezonie to juz nie mowie bo przeciez Primera jest juz raczej wygraną Barcy, nie wiem po co zmieniac trenera, ktory prowadzi zespol do mistrzostwa??
Zresza absolutnie sie z toba zgadzam co wynika z postu mojego powyzej, widac niektorzy chca jeszcze wiecej ale nie weim co jeszcze mozna wymagac od Barcy. Kiedy ostatnio Barca miala taki sezon bo ja sobie nie przypominam!!!!!!!!!!!!??

Wróć do „Hiszpania”