Re: Lech Poznań (zbiorczy)

centurionis
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: centurionis » 13 sie 2009, 0:10

Mało tego pewnie będzie chciał za sobą zabrać Arboledę - który obiecał na prezentacji w Multikinie zostać i nie iść tym razem za Smudą. 3 tygodnie do końca okienka transferowego, mam wrażenie, że prócz Zapotoki, do Lecha trafi jeszcze pewnie jakiś pomocnik, o którym nikt w Polsce jeszcze nie wie i nie ma pojęcia (tak jak było to w przypadku Golika, Haandzica, Stilica czy Hernandeza).

R. Lewandowski w reprezentacji z Grekami grał zaledwie 45' co mnie osobiście cieszy, nie chciałbym, aby doznał kontuzji czy zbyt szybko stracił siły i wytrzymałość. Przyda się na pewno w meczu z Polonią W. - choć tu pewnie Peruwiańczyk błyśnie (ma patent na KPS)

Swoją drogą nie chciałbym też by Lech cały czas ściągał napastników z I ligi tylko dlatego, że strzelili kilka goli (Traore, Nakoulma), bo Chrapek i Mikołajczak to ludzie dopiero do wytrenowania na poziom e-klasy, nam potrzebny jest od razu ktoś gotowy do gry typu Hernan R. czy wspomniana twarz Fify 2010 - R. Lewandowski.

Swoją drogą co z Cueto? Dlaczego tak z nim zwlekają, przecież jest świetny - chyba nikt nie pamięta meczu Lech - Jagiellonia 6:1 (2 asysty Cueto i 2 gole)...
Mam nadzieję, że Franz go nie "zepsuł" nie dopuszczaniem do gry...

Wróć do „Polska”