Pokaż mi karne z kapelusza, które dostawał Juventus w sezonach za które został ukarany. Pytam tylko i wyłącznie z czystej ciekawości.Wilmore pisze:Tak samo nie wierzyłem, gdy Juventus dostawał karne z kapelusza
Teraz trochę teorii spiskowych, żeby było ciekawie.
Mając w pamięci Calciopoli? A nie przyszło ci do głowy, że może właśnie dlatego nie wyszło na jaw, z tego samego powodu, że wtedy wyszło na jaw. Wiesz o co chodzi, czysta hipoteza.Salas11 pisze:2. Zakładamy hipotezę iż Inter od trzech lat kupuje sędziów. Jakim cudem przez trzy lata to jeszcze nie wyszło na jaw mając w pamięci calciopoli?
Nie było Juventusu.Salas11 pisze:a) w sezonie 2006/2007 byli wręcz nieosiągalni dla reszty stawki bijąc wszelkie rekordy bez względu na to kto ile dostał ujemnych punktów (możnaby te punkty pozwracać a i tak układ górnej części tabeli niewiele by się zmienił)
Juventus był słaby bo właśnie wrócił z Serie B.Salas11 pisze:b) w sezonie 2007/2008, choć dopiero w ostatniej kolejce, to jednak w pełni zasłużenie zdobyli scudetto liderując w tabeli przez bodaj cały sezon i z własnej winy trwonili przewagę nad goniącą Romą.
To było widać szczególnie na dwa lata przed wybuchem Calciopoli. Później, nie oszukujmy się, Inter miał z górki.Salas11 pisze:Widać gołym okiem kto do tej pory prezentował w poszczególnych sezonach najrówniejszą formę, co przełożyło się na końcowe sukcesy.
Mnie też kiedyś bolały.Salas11 pisze:Bolą mnie te dziwne teorie spiskowe.
Bo "oni" musieli w końcu coś wygrać.Salas11 pisze:eszcze trochę i zaczne myśleć że po calciopoli fani Juve i Milanu noszą w sercu żal do całego świata, który ustąpi tylko jeśli Inter wpadnie w jakieś bagno lub zostanie przyłapany na kupowaniu meczy. No bo skoro my oberwaliśmy, to czemu nie oni?
Ok, tylko tyle w temacie, nie chciałem nikogo urazić, chcę jedynie pokazać jak głupio brzmią niektóre posty. Potraktujcie to z przymrużeniem oka : )
Przyszły nowe, chyba nawet niewiele słabsze. Ja bym od razu nie panikował.Salas11 pisze:Liga jest coraz słabsza, odeszły dwie ostatnie gwiazdy kategorii "World Class"
O taa, Kerlon ograł się znakomicie : >coco pisze:Kerlon tez zostal wyporzyczony wrócił i teraz słuch o nim zaginał
Ta dwójka zawodników, obojętnie który przyjdzie, może okazać się największym wzmocnieniem Interu i akurat tego transferu będę wam zazdrościł. Jak na ironię Inter po sprzedaniu najlepszego piłkarza będzie jeszcze mocniejszy.Maciek (interista) pisze:Wyglada na to, ze priorytetem jest Wes. Prawdopodobny jest rowniez VdV, szczegolnie, ze podobno jest do wziecia za darmo. Mysle, ze jednak wzmocni nas Sneijder - jego agent podkresla, ze Holender chce gra regularnie (na co w Realu ma chyba coraz mniejsze szanse), ale najpierw dogadac sie musza kluby.
Anelka i Gomis(!) zamiast Treze. Oj tak, chyba jest.Sammyy pisze: Aż takim debilem to on nie jest ^^