Re: Polonia Warszawa (zbiorczy)

centurionis
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Polonia Warszawa (zbiorczy)

Post autor: centurionis » 13 sie 2009, 1:26

Nie ma co czytać brukowców - nawet tych utytułowanych - poziom polskiej prasy niestety ostatnio (2 lata) porządnie spadł.

Ale co do Polonii W. - ciekawi mnie, czy obecnemu jeszcze trenerowi zależy na czymkolwiek - w kontekście meczu z Lechem, piłkarzom może i owszem (dla kibiców), ale ...

Po za tym jestem ciekaw co Polonia W. tym razem ugra na wyjeździe, bo póki co to wyjazdy prezentuje nieciekawe (1:3 Nac, 0:4 Korona), we Wronkach (tymczasowy obiekt Lecha) nie będzie wesoło jak się domyślam. Lech jest na gazie, skoro zaliczył 5:0 z klubem, który pocisnął 4:0 Polonii to na logikę, Lech zwycięstwo. Coś wiadomo obecnie na temat Polonii W.? Jaka jest atmosfera w klubie i jakie są szanse na dobrą grę? W Lechu zagra Peruwiańczyk H. Rengifo który rok temu wygrał Lechowi mecz na 2:0 (oba gole), więc sądzę, że może ma jakiś patyczek, który tym razem także uruchomi, nie mówiąc o formie bocznych pomocników Lecha, Peszko i Wilka.

Ciekawe co na to wszystko Jodłowiec, mam nadzieję, że będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony Lechowi (skoro tak bardzo go pragną...).

Wróć do „Polska”