Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Martin Pellegrino » 13 sie 2009, 19:43

coco pisze:Javier mam nadzieje ze bedzie gral na lewej obronie , i tylko w ostatecznosci w pomocy , Santon ma czas a Chivu niech sie skupi na porzadnej rywalizacji z Lucio i Samuelem bo w SPW grał mocno przecietnie .
Nie rozumiem dlaczego tak bardzo upierasz się z Javierem na lewej obronie :/ Przecież od dobrych dwóch sezonów regularnie występuje w środku pola z powodzeniem, a tylko dzięki jego niesamowitej uniwersalności od czasu do czasu można go zobaczyć na innej pozycji. Dla mnie Zanetti jest zawodnikiem, od którego ustalamy środek pola. Na lewej obronie regularnie powinien występować Chivu. Kilka dobrych występów, mniej kontuzji i zobaczymy Rumuna w formie sprzed kilku lat.

Sprawa Gourcuffa wygląda coraz lepiej :) Bordeaux na początku wyceniło Francuza na 20 milionów i poniżej tej kwoty nie ma co siadać do negocjacji. Moratti natomiast jest gotów wydać na niego 25 milionów, więc sprawa jest otwarta. Wszystko zależy tylko od samego piłkarza, sam nie wiem czy będzie chciał wrócić do ligi, w której jego kariera wyhamowała. W Ligue 1 jest gwiazdą, a w Serie A będzie musiał udowodnić swoją wartość. Mimo wszystko fajnie byłoby oglądać cieszącego się Gourcuffa z bramki strzelonej Milanowi :D

Wróć do „Włochy”