Gra jednym napastnikiem...

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 13 mar 2005, 12:38

barca gra sama!! ma takich zawodnikow, ze praktycznie gra sama. nie wiem czy ogladasz mecze barcy, pewnie nie. wyniki nie mowia wszystkiego! w grze barcy widac duzo bledow taktycznych, co jest wina tylko trenera!! widac to w wielu meczach, to sa bledy, ktore ja dostrzegam, a dopiero sie ucze taktyki (swoje droga juz sporo wiem :D ). barca gra bardzo dobrze, ale z lepszym trenerem gralaby jeszcze lepiej. wiadomo, ze kazda druzyna popelnia bledy i nie da sie wszystkich wystrzec, ale bledy barcy sa do naprawy. gdyby ich nie bylo ten sezon by byl w calosci wygrany przez barce, doslownie nikt by nie mial najmniejszych szans.
pulsar - druzyny poprowadzic nie moge, bo nie mam na to wymaganych papierow. poza tym nie wydaje mie sie by frank tak latwo mi ustapil mi miejsca :wink:
barca ci jest obojetna!! a ja jestem fanatykiem, kazdy ich mecz ogladam raz + pozniej drugi raz tyle, a nawet wiecej, analizujac!! z wynikow nie widac wszystkiego!!! jak jest ci obojetna, to nie mozesz za duzo wiedziec o ich grze.

Wróć do „Hiszpania”