Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kaski
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Kaski » 16 sie 2009, 0:53

Nie przesadzaj, tyle nie wygrał jeszcze :P

:arrow: Oj wątpię z tym De Ceglie za bardzo nie ma go gdzie tam upchać :|
:arrow: Caseres zagrał super jeden z lepszych zawodników na boisku i może powalczyć z Jonathanem o pierwszy skład :ok:
:arrow: Poulsen nie zagrał słabo nie można powiedzieć, że nic nie robił bo zagrał parę fajnych długich piłek do napastników, chociaż to mało to jestem z niego zadowolony, bo naprawdę żal mi tego zawodnika mam nadzieję ze wybuchnie jego forma z Schalke :(
:arrow: Iago mi zaimponował... super prostopadłe piłki i ma dobry przegląd pola... zawodnik na plus i do pierwszej drużyny(znaczy starszej kadry) :spoko:
:arrow: Melo... z meczu na mecz gra lepiej i w tym turnieju dla mnie jeden z najlepszych zawodników... i jego agresja... (pojedynek wzrokowy ze Stankovicem) :naughty: :smile2:
:arrow: Amauri :brawo: lider zespołu tego turnieju... nie patrze na bramki lecz na jego grę, walkę i determinację... wielkie brawa :king:
:arrow: no nie bardzo się zgodzę, bo Molinaro miał parę zapędów ofensywnych a i Caseresowi niczego nie braknie z czasem :wink:

ps: fajny turniej panowie, a szczególnie mecz z Milanem miło się oglądało :hardkor:

Wróć do „Włochy”