Re: Liverpool (zbiorczy)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Daaaamian » 16 sie 2009, 23:23

Muszę przyznać, że Tottenham zrobił na mnie bardzo duże wrażenie. Nie wiem czy to zasługa fatalnej gry ekipy Beniteza czy po prostu ktoś wreszcie poukładał tą drużynę. Nie ważne. Ich gra wyglądała naprawdę bardzo dobrze. Przede wszystkim nie grali chaotycznie (czyli tak jak w poprzednim sezonie, szczególnie za Ramosa). Mam nadzieję, że to właśnie drużyna Harry'ego przeskoczy Everton i Aston Villę w tym sezonie.

Co do gry Liverpoolu... Cóż... Koszmar. Zero pomysłu na wyprowadzenie jakiejś składnej akcji, masa niedokładnych podań, masa strat, Babel i Lucas w pierwszym składzie i do tego te pechowe w skutkach zderzenie Martina i Carraghera.

Na plus zdecydowanie Reina, który wybronił świetny strzał Palaciosa (swoją drogą zaimponował mi ten piłkarz, nie pierwszy raz zresztą) i dwa bardzo groźne uderzenia Keane'a (przede wszystkim ten strzał głową Irlandczyka), Benayoun, który wniósł bardzo dużo ożywienia w poczynania The Reds i Johnson, który zagrał bardzo dobre spotkanie (przede wszystkim zaimponował mi swoimi ofensywnymi wejściami).

Wróć do „Anglia”