Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post autor: Bienias » 17 sie 2009, 11:52

franz moda na motyw PW jest duza. Wiec to ze KP Legia chce zarobic na tym motywie jakas kase mnie nie dziwi. Tym bardziej ze jest najwiekszym i najpopularniejszym klubem w Warszawie. Nie mow ze swego czasu pewien kibic Legii(nie pamietam kswyki ale zwiazany z sklw Bosmana) na tym nie zarabial.
Co do przeszlosci zarzadu Legii to nie bede w to wnikal bo nie jestem z policji. Fakt ze jest on troche czerwony nie powinien kibicow jakos zamartwiac bo dumna historia Legii ma w swoich szeregach jeszcze bardziej czerwonych ludzi. Nie zapominajmy o tym. Dlatego mnie klepie przeszlosc.
Odnoszac sie do twoich wrazen z L3 nie mozna sie z toba nie zgodzic. Byles widziales i potwierdzasz to co wielu odczulo. Faktycznie podczas tego meczu kibice zachowali sie fair i chyba poszli bo rozum do glowy. Cisza i wyzwiskami nic nie wskuraja. Tak samo Iti ta medialna szopka o kibolstwie.

Jak bedzie nowy stadion to wszystko sie zmieni. Moda na Legie bedzie i przede wszystkim na pilke przed Euro. Zobaczysz. A Warszawa jest na tyle duzym miastem ze zapelnienie 32 tys czy nawet 35 tys miejsc przy ATRAKCYJNYCH cenach bedzie mozliwe. Oczywiscie podstawa jest brak konfliku i ceny. A kibice beda bo byli i sa i nie znikna. legia dalej jest najbardziej popularnycm klubem w Polsce. Potencjal ma duzy tylko szkoda ze cala swoja werwe skupila na sklw. Przez to zaniedbuje wspomnany marketing oraz tradycje.

Co do wyjazdow to chyba nikogo nie dziwi ze wszyscy jezdza z SKLW. Dla tych najprawdziwszych z prawdziwych co jezdza na wyjazdy w koncu Legia to oni :rotfl: A na serio to KP Legia dalej organizuje wyjazdy czy sie wstrzymala?

Wróć do „Polska”