Na straty Toure nie reagowałem tak żywiołowo. Może dlatego, że nie przyzwyczaił mnie do tego. Nie będe wstawiał głupich emotek po jednym nieudanym meczu. Za to Eric nie pierwszy raz pokazuje, że troszke odstaje od reszty. A to co zagrał wczoraj to było momentami śmieszne. Nie jestem też jakimś głównym katem Abidala, więc tekst z "jak zwykle" jak zwykle mógłbyś sobie darować.Mentor pisze:To ciekaw jestem jak reagowałeś na głupie straty Toure. Było ich co najmniej kilka z czego jedna zakończona bramką dla Athletic, ale to jak zwykle Abidalowi musi się oberwać![]()
Niechciałbym ja i uwierz mi, że Ty też oglądać wczorajszego meczu bez udziału Pana Xaviego. Potrafiłeś przymknąć oko na pierwszą połowę w wykonaniu Pedro by po chwili pochwalić go za strzeloną bramkę... Xavi zmarnował setkę w I połowie i strzelił gola w II no ale... bez szałuMentor pisze:Xavi poza golem bez szału. Szkoda zmarnowanej setki. W pierwszej połowie już lepiej grał Bojan, który stwarzał zagrożenie zarówno bezpośrednio (oddawał strzały tylko szczęście brakowało) jak i pośredni (dobrze odgrywał jako środkowy napastnik i akcje dobrze się rozwijały).
Mentor trudna człowiekMentor pisze:Polska język trudna językNie za bardzo rozumiem co miałeś na myśli, ale obstawia, że chodziło Ci o ilość strzałów Bojana. Możesz być zaskoczony w tym sezonie bo Ibra IMO też nie zawsze będzie najczęściej strzelającym piłkarzem.
Nie, to oznacza tylko tyle, że ja osobiście nie czekam tak na Messiego. A jeżeli czekam to nie na tyle aby wymieniać go w tym poście. Czy to aż tak bardzo zraziło Cię w tym zdaniu żebyś musiał jak zwykle się przyczepić ?Mentor pisze:Znaczy się Pedro posłał Messiego na ławkę?